ESTE TIMPUL SCHIMBĂRII SEZONIERE A ANVELOPELOR

UNDE DE DEPOZITAT ANVELOPELE?

LA BALCON SAU ÎN GARAJ?
SĂ PĂSTRAŢI ANVELOPELE ÎN UNUL DINTRE SPAŢIILE DVS.
şi să suportaţi mirosul lor specific?
 • Puţin probabil că soţiei îi va plăcea ideea să păstraţi anvelopele la balcon, unde ea atîrnă rufele…
 •  
ÎN DEBARA SAU ÎN MEZANIN?
IARĂŞI SĂ CĂUTAŢI LOC PENTRU DEPOZITAREA ANVELOPELOR,
ACOLO UNDE ACESTA NU ESTE?
 • Să duceţi anvelopele la vulcanizare, încolo şi înapoi? Să pierdeţi timpul şi să murdăriţi salonul şi portbagajul automobilului?
 •  
PROPUNE CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE PRIVIND DEPOZITAREA SEZONIERĂ A ANVELOPELOR

PĂSTRARE ANVELOPE

1
DEPLASARE SPRE CLIENT
Apelaţi-ne pe numărul 060 600 999 sau completaţi cererea online. Specialiştii noştri vor veni la adresa indicată şi vor efectua colectarea anvelopelor. La comanda schimbării sezoniere a anvelopelor, la vulcanizarea noastră, clientul primeşte 20% reducere la depozitare.
2
ÎNTOCMIREA ŞI ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI
După primirea informaţiilor (paşaport de la persoana fizică şi detalii de la persona juridică) se întocmeşte contractul de depozitare şi actul de primire-transmitere, în care este indicată denumirea şi numărul anvelopelor.
3
DEPOZITAREA PNEURILOR
Anvelopele dumneavoastră vor fi păstrate într-un depozit bine amenajat şi în condiţiile necesare de depozitare a cauciucurilor de maşină. Termenul de depozitare —6 LUNI.
DUMNEAVOASTRĂ ŞTIŢI...

CUM TREBUIE DE DEPOZITAT CORECT ANVELOPELE?

Condiţiile optime pentru depozitarea pneurilor sunt:

 • protecţie împotriva coroziunii, deoarece pneurile nu contactează cu metalele, raze UV, inflamabili şi alte compoziţii agresive;
 • temperatura în intervalul dintre от +10°C şi pînă la +25 °C;
 • umiditatea aerului la nivelul 50-75%;
 • lipsa în apropiere a surselor de căldură şi a vaporilor periculoşi;
 • un loc curat, întunecat şi uscat cu o ventilaţie moderată.
FIECĂRUI CLIENT

NOI GARANTĂM

SIGURANŢA ANVELOPELOR

Necătînd la tipul de depozitare specialiştii noştri le vor amplasa pe stelaje în corespundere cu regulile pentru evitarea deformării și altele consecințe negative. În depozitele noastre este verificat în mod regulat regimul de temperatură şi nivelul de umiditate, datorită acestor factori proprietăţile și caracteristicile cauciucului rămîn neschimbate.

ÎNGRIJIRE OPTIMĂ

Condiţiile optime de întreţinere a setului de anvelope vor ajuta la păstrarea caracteristicilor acestora de exploatare şi la mărirea termenului de utilizare. Anvelopele trec procedurile obligatorii de curăţare, uscare şi prelucrare cu un produs special de conservare.

ÎNREGISTRARE CORECTĂ

După încheierea contractului, fiecare anvelopă primeşte un cod special şi toată informaţia se introduce în baza de date. După aceasta, specialiştii noştri sigilează pneurile şi le trimit la depozit. După achitare, Dvs. primiţi pachetul întreg de documente care reglementează ordinea şi prestarea serviciilor noastre, confirmă drepturile Dvs. de proprietate.

PREŢURI

PENTRU SERVIILE DE DEPOZITARE A ANVELOPELOR

 • Perioada de depozitare —6 luni.
 • La comanda schimbării sezoniere a anvelopelor, livrarea este gratuită.
 • La comanda serviciilor vulcanizării mobile sau la cumpărarea anvelopelor în online magazinul pastrareanvelope.md, dumneavoastră beneficiaţi de 20% reducere pentru depozitare.
Preţul depozitării setului de anvelope
FĂRĂ JANTE (4 roţi)
499
lei/sezon
Preţul depozitării setului de anvelope
CU JANTE (4 roţi)
599
lei/sezon
REGULILE PRINCIPALE ŞI NORMELE

DE DEPOZITARE A ANVELOPELOR

Depozitarea anvelopelor montate pe jante

Anvelopele pe jante trebuie să fie amplasare orizontal la grămadă sau să fie suspendate în poziţie verticală. Dar, de aranjat anvelopele vertical pe o oarecare suprafaţă nu este indicat, deoarece cu timpul vor apărea deformări.

Depozitarea pneurilor

În ceea ce priveşte cauciucul automobilului care necesită a fi depozitat fără jante, situaţia este complet diferită. Pe ele, invers, este recomandat de a fi ampalsate doar vertical. Pentru a evita apariţia deformării, este necesar a întoarce anvelopele la 25-30 grade fiecare 2-3 săpămîni.

ŢINEŢI MINTE!

Depozitarea incorectă a anvelopelor duce la micşorarea termenului de utilizare al acestora

Pneurile au nevoie de anumite condiții de depozitare, care sunt foarte dificile de a crea acasă. De exemplu, contactul direct al razelor solare cu anvelopele influențează negativ asupra acestora, iar în cazul păstrării la balcon acest contact nu poate fi evitat. Hotel pentru anvelope la pret avantajos. In depozit anvelope in Chisinau, voi poti sa depozitare cauciucuri de iarna si de vara. Depozitare anvelope corecta este foarte important.

Depozitarea anvelopelor poate influenţa negativ sănătatea dumneavoastră

Componenţa chimică a amestecului de cauciuc este destul de complicată. Pe lîngă cauciuc, în componenţă intră uleiuri, gudron, sulf şi negru de carbon. Anume interacţiunea cu această substanţă poate duce la probleme cu aparatul respirator şi sistemul circular. De aceea, depozitarea adecvată a anvelopelor sezoniere este atât de esențială. Daca voi cauti hotel anvelope ieftin - pastrareanvelope.md este cel mai bun alegere, depozitare roti auto la cele mai bune farife